Dr. Mario, akıllı mobil platformlara geliyor

Dr. Mario, akıllı mobil platformlara geliyor

Mobil platformlarda oyun oynamayı sevenlere müjde. Nintendo America, akıllı mobil platformlar için yeni Mario oyunu “Dr. Mario World”ü duyurdu. Dr. Mario, yıllar öncesine dayanan bir seri ve bulmaca tarzındaki seride virüslere karşı mücadele veriliyor.

Dr. Mario, akıllı mobil platformlara geliyor. Dahası da yolda

Nintendo America, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından kısa bir açıklama ve bir de oyunun logosunu paylaştı. Açıklamada, yeni oyunun global olarak yaz başlangıcında çıkacağı belirtildi.

Dr. Mario, akıllı mobil platformlara geliyor

Tıpkı daha önce satışa sunulan Super Mario Run gibi bu oyun da Android ve iOS platformları için hazırlanıyor ve ücretsiz olarak indirilebilecek. İstenirse de oyun içinde para ödeyerek ekstra eşyalar satın almak mümkün olacak. Merak edilen bir konu ise, oyunun iki platforma da aynı anda çıkıp çıkmayacağı. Bildiğiniz üzere bazen özel anlaşmalar yapılabiliyor.

Bu arada, daha önce akıllı mobil platformlar için Mario Kart Tour duyurusu da gelmişti. Yarış türündeki bu oyun, normalde önümüzdeki mart ayında çıkacaktı, ama erteleme haberi geldi ve muhtemelen onu da bu yaz aylarında oynayabileceğiz.

Huawei P smart 2019 inceleme