Doom şimdi de vodka markası oluyor

doom bone vodka

Bethesda köklü oyun serilerinden biri olan Doom’u bambaşka bir sektöre transfer ediyor. Yapımcı şirket Doom Bone Vodka isimli içkisini satışa sunmaya hazırlanıyor.

Günümüzde oyunların pek çok farklı sektöre boy göstermesine artık alıştık. Zira popüler oyunları beyaz perdede ya da çizgi dizilerde görmek bizler için çok da şaşırtıcı değil. Fakat Bethesda öyle birşey yaptı ki görenler “yok artık” dedi.

Oyun sektörünün önemli isimlerinden biri olan Bethesda geçtiğimiz gün Doom ile ilgili alışılageldiğin dışında bir paylaşıma imza attı.

Yapımcı stüdyo önümüzdeki günlerde Doom Bone Vodka isimli içkinin satışa sunulacağını açıkladı. Paylaşımın altına da “kendini kaybetmeden iç” gibi ilginç notlar bırakıldı.

Doom Bone Vodka satışa çıkıyor!

Görünen o ki Bethesda ciddi ciddi içki işine girmeye hazırlanıyor. Vodkanın alkol oranı hakkında bilgi verilmese de şişesinin 45 euro’dan satılacağı açıklandı. Kötü haber ise bu içkinin sınırlı sayıda üretilecek olması. Yani bu içkinin ülkemizde satışa sunulması pek de mümkün değil.

doom

Ola ki satışa sunuldu diyelim. Malum ülkemizde alkol bazında müthiş bir vergilendirme söz konusu. Muhtemelen fiyatı 4 haneli rakamlara ulaşabilir. Bakalım Bethesda içki işinde de oyun sektöründeki kadar başarılı olabilecek mi? Bunu zaman gösterecek.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın