Honor 30 Kirin 990 ile gelecek

honor v30

Kirin 990 ile gelecek olan modeller netlik kazanmaya devam ediyor. Mate 30 serisinin ardından Honor 30 modelinin de Kirin 990’dan güç alacağı kesinleşmiş oldu.

Huawei geçtiğimiz Cuma günü yeni nesil yonga seti Kirin 990’ı tanıtmıştı. 5G destekli bu yonga setinin ilk olarak Mate 30 modellerinde kullanılacağı da net bir dille ifade edilmişti.

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor da yeni amiral gemisi modelinde en güçlü ve en yeni Kirin yonga setini kullanacağını açıkladı.

Honor tarafından yapılan paylaşımda, Honor 30 modelinin Kirin 990 yonga setiyle geleceği belirtildi. Dilerseniz bu paylaşım ile ilgili görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

honor 30

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Honor’un yetkili isimleri yeni amiral gemisi modelinde V30 isminin kullanılacağına dair söylemlerde bulunmuşlardı. Fakat bu ismin yalnızca Çin’de kullanılacağı ortaya çıktı. Yeni Honor modeli Avrupa’da Honor30 ya da View 30 ismiyle satışa sunulacak. Ayrıca telefonda 5G desteğinin de bulunacağını hatırlatalım.

Görünen o ki Çinli üretici 5G konusunda öncü üreticilerden biri olmaya devam edecek.

iPhone 11 etkinliği YouTube üzerinden de yayınlanacak