Doom Eternal için yeni tanıtım videosu

maxresdefault 23

Bethesda ve id Software işbirliğiyle geliştirilen Doom Eternal için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Oyun dünyasının kalbi şu anda Almaya’da Gamescom’da atıyor. Geçtiğimiz gece start alan Gamescom etkinliğinde merakla beklenen oyunlar için yeni oynanış videoları yayınlandı. Bu oyunlardan birisi de Doom Eternal.

Bethesda ve id Software işbirliğiyle geliştirilen yeni Doom oyunu büyük bir aksilik çıkmazsa 22 Kasım’da PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için raflardaki yerini almış olacak.

2016 yılında satışa çıkan Doom’un devam oyunu olan Eternal’de silahımızı ve zırhımızı kuşanarak cehennemin dibine kadar çetin bir yolculuğa çıkacağız. Bu yolculuk esnasında sayısız iblis bizi bekliyor olacak. Nitekim bu iblislerden birisi de Doom Hunter.

id Software geçtiğimiz gün Doom Hunter için özel bir tanıtım videosu yayınladı. Oyunun farklı bölümlerinde defalarca karşımıza çıkacak olan bu güçlü iblise yukarıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Doom Eternal, salt aksiyon seven oyuncuların kaçırmaması gereken bir yapım. Zira oyunda silahı elinize bir kere aldınız mı, sonuna kadar parmağınızı tetik tuşundan çekmemeniz gerekiyor.

Yeni Asus oyuncu monitörleri duyuruldu