Don’t Look Up en çok izlenen 2. Netflix filmi oldu

dlu

Netflix, geçen yılın sonunda yayınladığı Don’t Look Up filmi hakkında açıklamalarda bulundu.

Don’t Look Up en çok izlenen 2. Netflix filmi oldu. Filmin izlenme süresinin 321,5 milyon saate çıktığını açıklayan şirket, Don’t Look Up’ın tüm zamanların en çok izlenen ikinci Netflix filmi olduğunu duyurdu.

Dünyanın en popüler online dizi ve film platformu Netflix, 2021 yılının son günlerinde bilim kurgu filmi “Don’t Look Up”ı yayınlamıştı. Film, vizyona girmeden Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence gibi yıldız isimlerin kadroda yer almasıyla merak konusu olmuştu. 24 Aralık’ta ilk kez vizyona giren yapım, beklentileri karşıladı ve kısa sürede büyük ilgi gördü.

Don’t Look Up bugüne kadar 321,5 milyon saat izlenen, 2018 yapımı Bird Box’ı geçerek tüm zamanların en çok izlenen ikinci Netflix filmi oldu. İlk sırada ise 364 milyon saat izlenen Red Notice var.

dont look up

Don’t Look Up en çok izlenen 2. Netflix filmi oldu

Adam McKay’in yazıp yönettiği filmde iki bilim insanının maceralarına odaklanıyoruz. Gezegenimize büyük bir hızla yaklaşan Everest Dağı büyüklüğünde kuyruklu yıldız tespit eden gökbilimciler, insanları bu kuyruklu yıldızdan korumak için harekete geçiyor. Filmde Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence’ın yanı sıra Chris Evans, Timothee Chalamet, Mark Rylance, Meryl Streep ve ünlü şarkıcı Ariana Grande de yer alıyor.

Böylesine yıldız bir kadrosu olan film için şu sıralar en çok merak edilen şey yapımın tüm zamanların en çok izlenen Netflix filmi olup olmayacağı. Son veriler, filmin hala çok popüler olmasına rağmen, Don’t Look Up’ın zirveye ulaşması için hala milyonlarca saat izlenmesi gerektiğini ortaya koyuyor.

PlayStation’dan Xbox’a karşı hamle mi geliyor?