Donanım Günlüğü’ne göre 2019’un en iyi oyunları

oyun

#İŞBİRLİĞİ

2019’da pek çok hit oyun raflardaki yerini aldı. Peki bunlar arasından en iyileri hangileriydi? İşte Donanım Günlüğü’ne göre 2019’un en iyi oyunları.

2019 oyun sektörü açısından önemli bir yıl oldu. Bu sene içerisinde yeni nesil konsolların ilk ayak seslerini de duyduk. Hatta Microsoft ayak sesleri ile yetinmeyip direkt olarak yeni nesil konsolu Xbox’ı tanıttı.

Muhtemelen Sony de önümüzdeki yılın başlarında yeni nesil PlayStation konsolunu tanıtacaktır. Genel kanı ise iki konsolun da 2020’nin son çeyreğinde satışa sunulacağı yönünde.

Büyük bir ihtimalle 2020 oyun sektörü açısından çok daha hareketli geçecek. Fakat 2019’da çıkan oyunları da yabana atmamak gerekiyor.

Japonlara göre yılın oyunu Death Stranding

Bu yazımızda 2019 içerisinde raflardaki yerini almış olan en iyi oyunları sizlerle paylaşacağız. Oluşturduğumuz listede herhangi bir numaralandırma yapmadık. Yani yılın en iyi oyunu şu, en iyi 10. oyunu bu demedik. Sizlere birbirleriyle yarışabilecek kalitede 10 oyun sunuyoruz. Hangisinin birinciliği hak ettiği ise sizin şahsi görüşünüze kalmış.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri editörlerimizin belirlediği liste ile başbaşa bırakalım. (Diğer oyunlar için sayfayı değiştiriniz.)

İşte 2019’un en iyi oyunları

Sekiro Shadows Die Twice

Çıkış Yaptığı Platformlar: PC, PS4, Xbox One