En iyi PlayStation 4 oyunları 2019

playstation 4

#İŞBİRLİĞİ

2019’un sonuna yaklaşmamızla birlikte bu yılın en iyi oyunları da belli oldu. İşte 2019 yılı içerisinde çıkmış olan en iyi PlayStation 4 oyunları.

Bu neslin tartışmasız en çok satan konsolu olan PlayStation 4, özel oyunlarıyla da ses getirmeyi başarmıştı. 2020’de yeni nesil PlayStation konsolunun gelecek olması nedeniyle 2019 PS4 özel oyunları açısından çok verimli geçmedi.

2019 yılı içerisinde PlayStation için çıkan en iyi oyunlara baktığımızda konsola özel olarak çıkan yapımların listede yer almadığını görüyoruz.

Sony’den PlayStation 5 fiyatı açıklaması

En iyi PlayStation 4 oyunları 2019 listesine geçmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım. Listeyi hazırlarken oyunların Metacritic ortalamalarını baz aldık. Bilindiği üzere Metacritic dünyanın önde gelen oyun mecraları tarafından yapılan incelemelerin ortalamalarını alıyor. Dolayısıyla oyunun ortalama inceleme puanını ortaya çıkarıyor.

Kısaca özetlemek gerekirse, Metacritic ortalaması 80’in üzerinde olan bir yapımın kötü çıkması hayli zor diyebiliriz.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2019’un en iyi PS4 oyunları ile başbaşa bırakalım. (Diğer oyunları görüntülemek için sayfayı değiştiriniz.)

2019 yılının en iyi PlayStation 4 oyunları

Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Ortalama Puanı: 91
Çıkış Tarihi: 2 Temmuz