Dogecoin istifaları başladı: Kripto paralardan kazananlar işinden istifa ediyor

dogecoin

Uzun bir süredir beklenen Dogecoin istifaları başladı. Çok üst mevkilerde olan kişiler bile istifa ediyor. Hadi gelin konuyla ilgili detaylara birlikte göz atalım.

Kripto paralar son dönemlerde büyük bir artış yaşıyor. Kimileri sadece yüzde 20 gibi rakamlarda yükseliş yakalarken bazıları ise en az yüzde 500 oranında artış gördü. Böyle bir ortamda insanlar mevcut paralarının kat kat fazlasını kazandı. Dogecoin ise bu konuda en üst seviyelerde.

Bundan sadece 6 ay kadar önce bile Dogecoin alan birisi en az yüzde 10 bin oranında kar elde etti. Sadece bu bile iştahlarının fazlasıyla kabarmasını sağladı. Görünen o ki Goldman Sachs’ın Kıdemli Müdürü Aziz McMahon bunlardan sadece bir tanesi.

Dogecoin istifaları daha fazla artabilir

Goldman Sachs dünyanın en büyük yatırım firmaları içerisinde yer alıyor. Bu nedenle pozisyonu bakımından kritik diyebiliriz. 14 yıllık geçmişe sahip olan kıdemli müdür Dogecoin aldı ve adeta hayatı değişti. Sadece birkaç ay içerisinde parasını 10 bin kat artırdı.

Dogecoin istifaları

Normal şartlarda insanlar güvenli yatırım araçları olan demirbaş kripto paralara yönelir. Ancak bu adam demirbaş kripto paralar almak yerine küçüklerini tercih etti. Böylece parası normalden kat kat daha fazla artış göstermiş oldu. Kazandığı miktarın milyonlar ile ifade edildiği söyleniyor.

Saturday Night Live sonrası Dogecoin dibe vurdu

Kripto paralardan böylesine yüksek miktarlarda para kazanan kişi sayısı elbette onunla sınırlı değil. Birçok yatırımcı dudak uçuklatacak miktarlarda kazanç sağlayabiliyor. Ancak her ne olursa olsun siz yine de bu tür konularda dikkatli davranın. Ayrıca burada anlatılanları kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyin.