Saturday Night Live sonrası Dogecoin dibe vurdu

dogecoin

Kripto para tutkunlarının merakla bekledikleri Saturday Night Live geçtiğimiz gün sabaha karşı gerçekleşti. Program Dogecoin üzerinde beklenen etkiyi yaratmadı.

Bitcoin’e karşı şaka amaçlı çıkarılan DOGE’nin buralara kadar geleceğini kimse düşünmüyordu. Elon Musk’ın desteklediği şaka coini kısa sürede 0.5 doları aşarak büyük bir başarıya imza attı.

DOGE tayfasının genel beklentisi ise coin’in 1 dolar sınırına ulaşmasıydı. Hatta geçtiğimiz gün sabaha karşı gerçekleşen Saturday Night Live’da böyle birşey olması muhtemel görünüyordu.

Fakat beklenen olmadı. Aksine programla birlikte DOGE’nin fiyatı düşmeye başladı ve büyük oranda değer kaybetti.

Saturday Night Live sonrası Dogecoin dibe vurdu

Elon Musk’ın STL’da sunucu olacağını açıklaması ve kendisine Dogefather demesi DOGE’nin hızlı bir yükseliş trendi yakalamasını sağlamıştı. Bu trend çizgisiyle birlikte DOGE kısa sürede önemli bir eşiği geride bıraktı.

Bir ara 0.7 dolar seviyelerine kadar artan DOGE sonrasında 0.5 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Musk programda DOGE hakkında bazı söylemlerde bulundu. Fakat bu söylemler beklenen etkiyi yaratmadı. Musk bu coinin şaka amaçlı çıktığını fakat şu sıralar gerçek bir varlık olduğunu belirtti.

Eğer Musk DOGE’nin de aynı BTC gibi bir ödeme aracı olarak kullanılacağını açıklasaydı muhtemelen DOGE fiyatı hızlı bir şekilde 1 doları geçebilirdi. Fakat böyle birşey olmadı.

Şimdi DOGE’nin bir sonraki rallisi bekleniyor. Muhtemelen Musk yeni bir tweet atana kadar düşüş devam edecektir.

Ethereum madenciliği bitiyor! İşte tarih