Doctor Strange’den Dev Bir Adım Daha!

Doctor Strange Avengers Infinity War Civil War

Yeni nesil İntikamcıların Örümcek-Adam ile birlikte en çok dikkat çekeni Doctor Strange, solo filminde kayda değer başarılar elde etmeye devam ediyor.

Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt, Scott Adkins, Mads Mikkelsen ve Tilda Swinton’dan oluşan oyuncuları ile tam bir yıldızlar kadrosu olan, senaristliğini Oscar adaylı yazarlar  Jon Spaihts ve C. Robert Cargill’in üstlendiği Doctor Strange, çok önemli bir eşiği geride bıraktı ve 550 milyon dolar seviyesini aştı. Yapımın bütçesinin; reklam ve vergi kesintileri dahil 250 milyon dolar civarında olduğu düşünülürse fazlasıyla tatminkar bir rakamla karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz.

doctor strange

İntikamcıların En Yeni Üyesi!

Yapım; eleştirmenlerden de, genel olarak olumlu puanlar topladı. Elbette görsel efektlerin fazla zorlama ve estetik dışını olduğunu savunan kişiler de var. Yine de Benedict Cumberbatch, Sherlock Holmes ikilemesinde ismini iyice parlatan Rachel McAdams ve ve Constantine filmdeki Gabriel(Cebrail) rolüyle ünlenen Tilda Swinton, inanılmaz oyunculuklar sergiliyor.

Film, Ekim Ortasında Hong-Kong’ta; dünya çapında ise 4 Kasım 2016’da seyircilerin beğenisine sunuldu. Doctor Strange kısa süre içinde, yeni Avengers filmlerinin, Örümcek-Adam ile birlikte en merakla beklenen karakteri haline geldi. Filmin sonunda, sinema salonunda kalmayı tercih ederseniz ne demek istediğimizi daha net anlayacaksınız. Özellikle ilk sahne, fantastik karakterin nasıl bir kurguyla karşımıza çıkacağını ortaya çıkartıyor.

Xbox One Projesinde Kara Cuma Etkisi!