Disneyland’da soyunan adam ortalığı karıştırdı

Disneyland'da soyunan adam ortalığı karıştırdı

Disneyland geçtiğimiz günlerde ciddi bir olayla yüzleşmek zorunda kaldı. Bir adam aniden soyununca ortalık karıştı. İşte tüm detaylar.

Disneyland en çok tercih edilen eğlence merkezleri arasında yer alıyor ancak geçtiğimiz günlerde bir adam aniden soyununca ortalık karıştı.  Pazar günü yaşanan olayda adeta kaos meydana geldi. Anaheim, Kaliforniya’daki polis, 26 yaşındaki adamın boksörlerini çıkardıktan ve su bazlı kayağa tırmanmaya başladıktan sonra saat 13.30’dan hemen sonra tema parkına çağrıldı. Disneyland yetkilileri, adamın Küçük Dünya teknesinden indiğini, kıyafetlerini çıkardığını ve eğlence setlerinin arasında yürüdüğünü söyledi. Adı açıklanmayan adam olay sırasında tamamen soyundu.

Disneyland'da soyunan adam ortalığı karıştırdı

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, arka planda şenlik müziği çalarken tema parkındaki oyuncaklar arasında yürüyen adam görülüyor. Park sakinleri, Disney oyuncularının yolculuğu kısa süreliğine durdurduğunu ve polisler gelene kadar durumu sakin tutmaya çalıştığını söyledi. Adam polis tarafından tutuklandı ve uygunsuz teşhircilik ve bir maddenin etkisi altında olmakla suçlandı. Parktan çıkarıldıktan sonra kontrol edilmek üzere yerel bir hastaneye götürüldü. Olay sırasında kimseye fiziksel zarar gelmezken, yolculuk yaklaşık bir buçuk saat sonra yeniden başladı. Hem ailelerin hem de okul gezilerinin sevilen eğlence noktalarından olan tema parkında yaşanan olay tabi ki pek olumlu karşılanmadı. Ancak polis olayı direkt olarak kontrol altına aldı ve söz konusu adam hakkında da soruşturma başlatıldı.

Squid Game: The Challenge yarışmacısı deneyimlerini paylaştı