Dijital çözümler işletmeler için büyük kolaylık sağlayacak!

dijital hizmet vergisi

Pandemi süreci ile birlikte iyice önem kazanan dijital çözümler, büyük kolaylıklar sunuyor. Bu kolaylıklar ile birlikte, işletmelerin büyüme oranlarında artış yaşanabilir. Hadi gelin detaylara birlikte göz atalım.

Özellikle KOBİ’lerin, salgın sürecindeki kayıplarını telafi etme konusunda dijital çözümler için odaklanması büyük kolaylık sağlıyor ve aynı zamanda işleri kolaylaştırıyor. E-ticaret ve dijital pazarlama yöntemleri, hem satışlarda hem de pazarın büyütülmesinde büyük öneme sahip. Bunun farkına varan işletmeler, artık çok daha fazla dijital pazara yükleniyor. Geleneksel iş yapış biçimlerini değiştirmek zorunda olan işletmeler için bu önemli bir zorunluluk oldu.

Dijital gelişmeler umut veriyor

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, konuyla ilgili çok önemli detaylara yer verdi. Meltem Bakiler Şahin, özellikle de dijital dünyanın, pandemi sürecinin vazgeçilmezi olduğunu vurguladı.

Dijital çözümler

Meltem Bakiler Şahin, Bulut santral, Facebook&Instagram reklam paketi, hedefli ve toplu SMS gibi çözümlerimizle işletmelerimizin iş süreçlerini sürdürülebilir kılmalarına yardımcı olduk. Salgın sürecinde bu çözümlerimize talep yüksek oldu. Hedefli SMS kullanan müşteri sayımız % 15’in üzerinde arttı. KOBİ’ler pazarlama ihtiyaçlarını bu çözümle giderdi ve 1 milyon TL’yi aşkın bir reklam paketi satın alarak müşterileriyle iletişimini sürdürdü. Mobil uygulamasını da hazırladığımız bulut santral çözümümüz büyük ilgi gördü. Büyük şirketlerin yanı sıra KOBİ’ler de kesintisiz ve güvenli iletişim için bulut santral çözümümüzü seçti. SSL müşteri sayımız % 50 artış gösterdi.” diyerek dijital dönüşümün önemini rakamlarla vurguladı.

Sağlık alanları başta olmak üzere neredeyse bütün sektörlerde hızlı dijital değişim yaşanıyor. Sizce işletmeler buna ayak uydurabilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.