Deus Ex: Mankind Divided Hakkında Yeni Detaylar

Deus Ex Mankind Divided 1

Deus Ex serisinin yeni oyunu Deus Ex: Mankind Divided’ı geçtiğimiz günlerde tanıtan Square Enix, şimdi de oyun hakkında yeni detaylar paylaştı.

Square Enix tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan popüler siberpunk serisi Deus Ex uzunca bir süre sessiz kalmış olsa da, 2011 yılında piyasaya sürülen Deus Ex: Human Revolution ile bu sessizliğini bozdu ve oyun dünyasına müthiş bir geri dönüş yaptı. Kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan Human Revolution’ın başarısı sayesinde yeniden hayat bulan Deus Ex serisi, yeni nesil konsollara yönelik olarak hazırlanan Deus Ex: Mankind Divided ile devam edecek.

Deus_Ex_Mankind_Divided (1)

Deus Ex: Human Revolution’ın da yapımından sorumlu olan Eidos Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen Deus Ex: Mankind Divided‘ı geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyuran Square Enix, şimdi de oyun hakkında yeni detayları oyunseverlerle paylaştı. Twitter hesabı üzerinden oyunseverlerin sorularını cevaplayan Eidos Montreal yöneticisi Jean-Francoise Dugas, Mankind Divided’ın Human Revolution’da ortaya atılan yeni fikirleri devam ettireceğini söyledi.

Oyunun gizliliğe fazlasıyla önem vereceğini belirten Dugas, boss dövüşleri dahil olmak üzere tüm oyunun gizlenerek geçilebileceğini belirtti. Oyuncu tercihlerinin bu kez oyun üzerinde daha çok etki edeceğini belirten Dugas, Deus Ex: Mankind Divided‘ın sonunun oyuncular tarafından verilen kararlara göre değişeceğini söyledi. Oyunu herkes için keyifli bir deneyim yapmak istediklerini söyleyen Eidos Montreal yöneticisi, oyunun hem seriye aşina olanları hem de yeni oyuncuları memnun edeceğini belirtti.

Deus_Ex_Mankind_Divided (3)

Oppo R7’den Yeni Görüntüler Sızdırıldı