Yeni Deus Ex Oyunu Gün Yüzüne Çıktı

Deus Ex serisinin yayımcı firması Square Enix tarafından dün yayınlanan bir görüntü sayesinde uzun süredir beklenen yeni Deus Ex oyunu gün yüzüne çıktı.

Sadece siberpunk oyunlarının değil tüm oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Deus Ex serisinin son oyunu 2013 yılında oyunseverlerle buluşmuş olsa da, bu oyunun mobil platformlara yönelik olarak geliştirilen Deus Ex: The Fall olduğu göz önüne alındığında, serinin hayranlarının tam anlamıyla istediklerini aldıkları son oyun 2011 yılında yayınlanan Deus Ex: Human Revolution oldu diyebiliriz.

Yeni_Deus_Ex

Eidos Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen ve 2011 yılının en başarılı oyunları arasına girerek Deus Ex serisine yeniden hayat kazandıran Deus Ex: Human Revolution’un üzerinden neredeyse 4 yıl geçmiş olsa da yeni Deus Ex oyunu bir türlü hayata geçirilememişti. Ancak yayımcı firma Square Enix tarafından dün yayınlanan yeni bir resim, merakla beklenen yeni Deus Ex oyununun sonunda gün yüzüne çıkmaya hazır olduğunun sinyallerini verdi.

Deus Ex
serisinde önemli bir yer tutan Illuminati üçgeninin görüldüğü bu yeni görüntünün yanı sıra herhangi bir açıklama yayınlanmamış olsa da, aradan geçen yıllar göz önüne alındığında Square Enix’in yeni bir Deus Ex oyunu yayınlamaya hazır olduğu tahmin ediliyor.

Sony Saldırısında Lizard Squad da Yer Almış