Deus Ex: Mankind Divided Ertelendi

Deus Ex Mankind Divided

2016’nın en merak edilen oyunlarından biri olan Deus Ex: Mankind Divided da ertelenen oyunlar kervanına katıldı. Eidos Montreal oyun için yeni bir çıkış tarihi açıkladı.

Deus Ex Mankind Divided

Son dönemde üst üste gelen erteleme haberlerine bir yenisi daha eklendi. Bu sefer de merakla beklenen yeni Deus Ex oyunu Mankind Divided’ın ertelendiği duyuruldu. Eidos Montreal tarafından bugün yayınlanan açıklamayla Deus Ex: Mankind Divided‘ın daha önce açıklanan Şubat 2016 tarihine kadar yetiştirilemeyeceği duyuruldu. Oyunun yeni çıkış tarihi ise Ağustos 2016 olarak açıklandı.

Ekstra süreye ihtiyaç duyulduğu için oyun çıkış tarihlerinin ertelenmesi oyun dünyasında son derece yaygın bir uygulama. Ancak Deus Ex: Mankind Divided‘ın bir süredir oynanabilir halde olması ve çeşitli oyun fuarlarında neredeyse hazır görüntüsü vermesi erteleme kararının şaşkınlık yaratmasına neden oldu.

Eidos Montreal tarafından yayınlanan açıklamada erteleme kararının gerekçesi olarak kaliteyi arttırma isteği gösterildi. Bunun yanı sıra bir süredir devam eden test sürecinden elde edilen geri dönüşler ışığında bazı değişikliklerin de yapılması gerektiği söyleniyor.

Ancak bu oyunun sorunlu olduğu anlamına gelmiyor. Şu ana kadar oyunu deneme şansı yakalayan oyunseverlerin genel kanısı, Mankind Divided’ın kendisinden önce gelen Human Revolution’dan çok daha iyi olduğu yönünde.

Google Plus Uygulamasına Güncelleme Geldi