DenizBank ve Yemeksepeti İşbirliğine Gitti

denizbank fast

DenizBank, mobil cüzdan uygulaması fastPay için Yemeksepeti ile işbirliği gerçekleştirdi. Mart sonuna kadar sürecek kampanyaya göre, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın tüm fastPay kullanıcıları, yemeksepeti.com üzerinden fastPay ile gerçekleştirdikleri her 15 TL ve üzeri ödemelerinin 5 TL’sini geri alıyor.   

DenizBank, fastPay uygulaması için Yemeksepeti ile ortak kampanya düzenledi. Yapılan işbirliği kapsamında; DenizBank müşterisi olsun olmasın tüm fastPay kullanıcıları, yemeksepeti.com üzerinden fastPay ile gerçekleştirdikleri her 15 TL ve üzeri ödemelerinin 5 TL’sini geri alıyor. Hak edilen 5 TL iade; işlem yapılan haftanın sonunda direkt olarak kullanıcıların fastPay bakiyelerine aktarılıyor. DenizBank ve yemeksepeti.com’un kampanyası Mart ayı sonuna kadar devam edecek.

denizbank

Dijital bankacılıkta fark yaratan uygulama: fastPay

Bugün itibarıyla 250 bin kullanıcısı bulunan fastPay; IOS, Android ve Windows işletim sistemli tüm akıllı telefon kullanıcılarının, banka müşterisi olsun olmasın kullanabileceği bir mobil bir cüzdan. Ödeme nokasında NFC ya da QR Kod uygulamaları gibi ekstra bir teknolojiye ihtiyaç duymaması, fastPay’i rakiplerinden ayrıştıran en önemli nokta olarak dikkat çekiyor. fastPay ile kullanıcıların başka bir şehirdeki yakınlarına yemek ısmarlamaları, DenizBank mevduat hesabı veya kredi kartlarını fastPay cüzdanına bağlamaları mümkün. İnternetten alışverişlerde kart bilgileri girilmesine gerek kalmadan daha hızlı ve güvenli ödeme gerçekleştirme imkânı da fastPay’ın avantajları arasında yer alıyor.

DenizBank müşterisi olmayanlar, DenizBank ATM’lerinden kartsız işlemlerden fastPay cüzdanlarına para yükleyebilirler, ayrıca diğer bankalardan Hesaba EFT ile şube olarak “fastPay şubesini” seçip, hesap no yerine “cep telefonlarını” yazarak da fastPay cüzdanlarına para yükleyebilirler.

Microsoft CEO Koltuğuna Yeni Aday!