TP-LINK’ten D-Smart Net’e Özel Modem

TD W8951ND 2 0 01

TP-LINK, D-Smart kullanıcıları için özel ADSL modem ve kablosuz router geliştirdi. Kurulumu kolay ve yüksek kapasiteli bu modem ve router ile D-Smart kullanıcılarının internet kullanımı ve televizyon seyir zevkleri üst seviyeye çıkıyor.

D-Smart Net’in aboneleri, 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında da dünyada ve Türkiye’de lider kablosuz ağ markası  TP-LINK tarafından özel olarak geliştirilen ADSL modemleri ve kablosuz router’ları kullanacak.

TP-LINK Ar-Ge ekibi tarafından D-Smart Net aboneleri için özel olarak geliştirilen ADSL modemler, D-Smart Net’in kullanmakta olduğu ACS altyapısına uyumlu olarak üretiliyor. ADSL modemlerin en üst kalitede üretimi için 6 aylık saha testleri yapıldı ve bu testlerin sonucunda D-Smart abonelerine dağıtımına başlandı.

 TD-W8951ND-2_0-01

Yine TP-LINK Ar-Ge ekibi tarafından D-Smart Net aboneleri için özel olarak hazırlanan kablosuz router’lar (yönlendiriciler) D-Smart altyapısına özel ve uyumlu olarak geliştirildi. TV keyfinde özgürlük isteyen tüm kullanıcılar için ideal olan bu router sayesinde D-Smart BLU hizmetine yüksek hızda erişebilecek.

Ayrıca D-Smart yayın akışından bağımsız olarak sunulan D-Smart HD+ cihazının internete bağlanması ile kullanıcılar yepyeni bir içerik dünyasını indirip izleyebilecekler. D-Smart HD+ cihazının internete bağlanabilme özelliği sayesinde yüzlerce film, yerli ve yabancı diziler ile birbirinden ilginç belgeseller indirilerek HD kalitesinde seyredilebilecek.