Dell AI Factory with NVIDIA, Kurumsal Yapay Zekâ Kullanımını Hızlandırıyor

Dell AI Factory

 Yeni Dell AI Factory with NVIDIA, üretken yapay zeka çağını güçlendirmek için iş istasyonlarını, veri merkezlerini ve bulutu kapsayan, sektörün ilk uçtan uca yapay zeka çözümü olarak öne çıkıyor.

 Dell Technologies ve NVIDIA, kurumların yapay zekâ teknolojilerini kullanmalarına yardımcı olmak için stratejik iş birliğini güçlendiriyor.

Yeni Dell AI Factory with NVIDIA da dâhil olmak üzere Dell Generative AI Solutions portföyünü NVIDIA ile genişleten kuruluşlar, GenAI yatırımlarını en üst düzeye çıkarmak için verilerinin, yapay zekâ araçlarının ve kurum içi altyapılarının entegrasyonunu güvenli bir şekilde hızlandırabiliyor.

 

Dell AI Factory

Yüksek kaliteli verilerden yüksek kaliteli sonuçlar

 Dell ve NVIDIA arasındaki yakın iş birliği sayesinde, uçtan uca Dell Generative AI Solutions portföyüne yapılan en son eklemeler, müşterilerin yapay zekâ ile modernleşmelerini, iş dönüşümlerini hızlandırmalarını ve üretkenliklerini artırmalarını sağlıyor. İş birliği kapsamında öne çıkan yenilikler ise şöyle;

Dell AI Factory with NVIDIA, Dell’in bilgi işlem, depolama, istemci cihaz, yazılım ve servis yeteneklerini NVIDIA’nın gelişmiş yapay zekâ altyapısı ve yazılım paketiyle entegre eden ve tümü yüksek hızlı bir ağ yapısıyla desteklenen sektörün ilk ve tek uçtan uca çözümü olarak öne çıkıyor.

NVIDIA ve Dell Services ile birlikte tam entegre olarak sunulan bu çözüm, verileri değerli içgörülere ve sonuçlara dönüştüren bir çözüm sunmak üzere zorlu testler ve doğrulamalara tabi tutularak kurumsal veri güvenliği ve yönetişim standartları için özel olarak tasarlandı.

Dell AI Factory with NVIDIA, model oluşturmadan düzenlemeye, desteklemeden çıkarıma kadar tüm GenAI yaşam döngüsü boyunca çok çeşitli yapay zekâ kullanım durumlarını ve uygulamalarını destekliyor.

Müşteriler ayrıca kuruluşlarının stratejilerini, veri hazırlama, uygulama ve AI Factory’nin kullanımını hızlandırmalarına yardımcı olan ve kuruluş genelinde yapay zekâ yeteneklerini geliştiren kurumsal düzeyde profesyonel hizmetlerden de yararlanabiliyor. Dell AI Factory with NVIDIA, geleneksel kanallar aracılığıyla ve Dell APEX üzerinden temin edilebiliyor.

Aqara G4 görüntülü kapı zili ile güvenli ve kolay kullanılabilirlik