Dell 15 İnçlik Chromebook Hazırlıyor

Dellden 5K Monitor

Son dönemde hızla büyüyen büyüyen Chromebook pazarındaki çalışmalarını sıklaştıran Dell, 15 inçlik yeni bir chromebook piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Akıllı telefon ve tabletlerin kullanıcılardan yoğun ilgi görmeye başlamasının ardından düşüşe geçen bilgisayar pazarı bir süredir kan kaybediyor olsa da, aradığı çıkışı chromebooklarla bulacak gibi görünüyor. Google’ın Chrome OS işletim sistemini kullanarak uygulama ve dosyalarını bulut servisleri üzerinde depolayan ve oldukça düşük maliyetli olan chromebooklar, her geçen gün daha fazla bilgisayar üreticisinin ve kullanıcının dikkatini çekmeye devam ediyorlar.

Dell'den 5K Monitor!

Chromebook üreten teknoloji firmalarının ve üretilen chromebookları satın almaya istekli kullanıcıların sayısı arttıkça, piyasaya sürülen chroomek çeşitleri de her geçen gün fazlalaşıyor. Hem akıllı telefonlarda hem de tabletlerde büyük boyutlu cihazların ilgiyle karşılandığı şu günlerde, chromebooklar da benzer bir yol izlyecek gibi görünüyor.

Chromebook pazarının en etkili firmaları arasında yer alan Acer‘in geçtiğimiz aylarda yayınladığı açıklamayla büyük boyutlu iki yeni chromebook duyurmasının ardından şimdi de Dell‘in büyük boyutlu yeni chromebooku gün yüzüne çıktı. 15 inç boyutunda olacağı söylenen bu yeni Dell chromebookun Intel’in yeni Broadwell platformundan faydalanması bekleniyor.

PlayStation Network Hackerları Tutuklandı