Delikli ekran tasarımına sahip en iyi telefonlar

galaxy s10 2

#İŞBİRLİĞİ

2017’de başlayan tasarım trendi, 2019’da bambaşka bir boyuta taşındı. Şimdilerde delikli ekran tasarımına sahip telefon moda! İşte delikli ekran tasarımına sahip en iyi telefonlar.

Günümüzde teknolojinin hızına yetişmek ciddi anlamda imkansız. Bir sene önce çok hit olan bir teknoloji, kısa sürede unutulup, gidiyor. Dolayısıyla yeni çıktı diye büyük bir hevesle aldığınız akıllı telefon, bir sonraki sene teknoloji ve tasarım açısından tamamen geri kalmış bir modele dönüşebiliyor.

Bu durum özellikle akıllı telefon sektöründe değişmeyen bir tabu gibi. Malum her sene onlarca yeni model satışa sunuluyor. Doğal olarak üreticiler her sene üzerine koyarak, daha yeni, daha gelişmiş ve daha şık modeller tasarlıyor.

Örneğin 2017 yılında pek çok üretici daha ince kenarlara sahip tasarımıyla ön plana çıkan telefonlar üretti. 2018’de ince çerçeveler yerini uçtan uca ekranlara bıraktı.

Geçtiğimiz yıl çentikli tasarıma sahip modellerin yükselişine tanıklık ettik. Fakat yıl 2019 olduğunda artık bu tasarımın da modası geçmişti. Şimdi ise delikli ekran tasarımına sahip telefonlar revaçta. Biz de bu durumu göz önünde bulundurarak delikli ekran tasarımına sahip en iyi telefonlar için bir liste hazırladık.

Listemizde ekran gövde oranıyla kullanıcıları cezbeden delikli ekran tasarımına sahip en iyi telefonlar yer alıyor.

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri delikli ekran tasarımına sahip en iyi telefonlar listesi ile başbaşa bırakalım.

İşte delikli ekran tasarımına sahip en iyi telefonlar

1) Samsung Galaxy A8s

Samsung Galaxy A8s