Dead Trigger 2 Oyun Güncellemesi Yapıldı

oyun

Akıllı telefonlarla gelen bambaşka oyun deneyimleri etrafı hızla sarıyor. Herkesin akıllı telefonunda çeşitli oyunlar bulmak mümkün. En başarılı mobil oyunlar arasında yer alan Dead Trigger 2’nin de yoğun talep üzerine Android güncellemesi hızla çıktı.

Madfinger Games firmasının en çok oynanan ücretsiz oyunu bu desek yanılmayız. Zombilerden kurulan bir oyun. Tercih edilmesinin sebeplerinden birisi de grafikteki kalitesi. Gerçekçi bir maceraya atılmak isteyenler bu oyunu tercih ediyorlar. Oyunun kolay kontrol edilmesi, işlevselliği başka bir tercih sebebi. En çok oynananlar listesinde başı çekmesi de bu yüzden.

oyun

Madfinger Games firması liderliğini sürdürmek adına oyunu oynayanların en ufak şikayetlerini dikkate alıyor. Son güncelleştirmede bunun üzerine yapıldı. Oyunda ki bazı ufak hatalar giderildi. Mesela yanınızda patlayan zombinin  hasar verme gücünde değişiklik yapıldı. Artık daha az hasar vereceğini söyleyebiliriz. Bazı zombilerinde tükürüp kaçması oyuncuları etkiliyordu. Bu güncelleme ile beraber bu hakaret gibi davranışta ortadan kaldırılmış oldu. Daha bir çok değişiklik var. Bazı yazı karakterlerinde de ayarlamaya gidildi. Bozuk ve anlaşılmayan tarzdaki yazılar değiştirildi. Geniş bir bakımdan geçtiğini söyleyebiliriz oyun için. Şimdiden güncellemeyi yapabilirsiniz.