Dead Cells 2 milyondan fazla sattı!

dead cells

Yakaladığı başarıyla göz dolduran Dead Cells geçtiğimiz günlerde 2 milyon barajını da aştı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Günümüzde indie tarzı pek çok oyun yayınlanıyor. Genelde bu oyunlar küçük bütçelerle geliştirilen ve belirli kitlelere hitap eden tarzda karşımıza çıkıyor. Indie olarak yayınlanıp, dünya çapında ses getirmeyi başaran oyun sayısı ise bir eldeki parmak sayısından daha az. Nitekim Dead Cells de bu nadir yapımlardan biri.

Dead Cells satışları 2 milyonu geçti! Oyunun fiyatı düştü!

Motion Twin tarafından geliştirilen aksiyon temalı platform oyunu geçtiğimiz yıl satışa sunulmuştu. İlk olarak PC’de boy gösteren yapım ardından Xbox One, PS4 ve Nintendo Switch için de raflardaki yerini almıştı.

Geliştirici ekip tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada Dead Cells satış rakamlarının 2 milyonu aştığı ve bunun şerefine oyunun fiyatına yüzde 20 indirim yapıldığı belirtildi. İndirim sonrası oyunun PS4 fiyatı 72.00TL, Xbox One fiyatı 47.20TL, Nintendo Switch fiyatı 19.99 dolara düştü. 44.00TL’lik Steam fiyatında ise indirime gidilmedi.

Bu arada Motion Twin, söz verdiği üzere ücretsiz Rise of the Giant güncellemesini de geçtiğimiz gün yayınladı. Güncelleme ile birlikte oyuna şunlar eklendi;

  • 10 yeni düşman tipi
  • Uçan evcil hayvandan oluşan 3 yeni yetenek
  • 10 yeni silah
  • Yeni gizli bir seviye

Motion Twin’in sevilen platform oyunu bu yaz iOS için de yayınlanacak. Oyunun Android çıkış tarihi ise henüz netlik kazanmış değil.

Fortnite 9.10 güncellemesi yayınlandı