DC duyurdu! Yeni Superman biseksüel olacak

DC duyurdu! Yeni Superman biseksüel olacak

DC, yeni Süpermenleri Jon Kent’in biseksüel olacağını açıkladı. Çizgi roman şirketi, süper kahramanın cinselliğinin Superman: Son of Kal-El’in 9 Kasım sayısında ortaya çıkacağını söylüyor. İşte detaylar.

Yeni Superman biseksüel olacak. Yazar Tom Taylor konuyla ilgili olarak: “Her zaman herkesin kahramanlara ihtiyacı olduğunu ve herkesin kendilerini kahramanlarında görmeyi hak ettiğini söyledim. DC ve Warner Bros’un bu fikri paylaştığına çok minnettarım.” “Süpermen’in sembolü her zaman umudu, gerçeği ve adaleti temsil etmesiydi. Bugün, bu sembol daha fazlasını temsil ediyor. Bugün daha fazla insan kendini çizgi romanlardaki en güçlü süper kahramanda görebiliyor.” ifadelerini kullandı. Süpermen’in başka bir erkekle ilişki yaşama ihtimali, çizgi romanın yaklaşan beşinci sayısında ortaya çıkabilir.

DC duyurdu! Yeni Superman biseksüel olacak

DC yayıncısı ve CCO Jim Lee yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Tom Taylor ve John Timms’in bu önemli hikayesini anlatmaktan daha gururlu olamazdık. Hikaye anlatımımızda DC Çoklu Evrenin gücü hakkında konuşuyoruz ve bu da bir başka inanılmaz örnek”. Superman’in yeni yorumu çoğu kullanıcı tarafından beğeni ile karşılandı. Ancak bazı hayranlar da yeni gelişmeden memnun olmadıklarını duyurdular. Bunun bir sebebi de uzun süredir aynı devam eden bir durumun değiştiriliyor olması. Olumlu karşılansın ya da karşılanmasın DC konuyla ilgili kararını vermiş durumda. Toplumun her kesiminin temsil edilmesinin önemli olduğu düşünülüyor.

Facebook sigara kadar zararlı açıklaması yapıldı: Bu laflar kavgada söylenmez