Days Gone için özel bir video yayınlandı

maxresdefault 22

Sony ve Bend Studios işbirliğiyle geliştirilen Days Gone için özel bir video yayınlandı. İşte yayınlanan yeni video ve oyun hakkındaki detaylar.

PlayStation 4 sahiplerinin büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri Days Gone’ın satışa sunulmasına sayılı günler kaldı. Sony ve Bend Studios işbirliğiyle geliştirilen oyun büyük bir aksilik çıkmazsa 26 Nisan’da raflardaki yerini almış olacak.

Oyun dünyasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Sony’nin yeni konsola özel oyunu, kıyamet sonrası bir dünyada geçecek. Aynı The Last of Us’ta olduğu gibi zombi virüsü salgını sonrasında ıssızlaşan bir dünyada geçecek olan Days Gone’da Deacon isimli karakteri kontrol edeceğiz.

Days Gone için yeni bir video yayınlandı

Sony, 26 Nisan’da yayınlanacak olan yapım için özel bir video yayınladı. Yayınlanan bu özel videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Görüldüğü üzere videoda Sarah ve Deacon’ın düğün törenlerine tanıklık ediyoruz. Nitekim oyunda yanımızda Sarah olmayacak. Henüz Sarah’a ne olduğunu kimse bilmiyor. Zombi mi oldu, yoksa bizi terk edip başka bir yere mi gitti bu soruların yanıtını oyun esnasında öğreneceğiz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Days Gone hali hazırda ülkemizde de ön siparişe sunulmuş durumda. Oyunu PS Store üzerinden ön sipariş ile satın almak isterseniz standart sürüm için 429TL, deluxe sürüm içinse 489TL ödemeniz gerekiyor. Açıkçası oyunların bu fiyatlardan satılıyor olması ciddi anlamda can sıkıcı.

AC 3 Remastered nasıl görünecek