Cyberpunk 2077 Google Stadia için de gelecek!

maxresdefault 24

CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve şimdiden 2020’nin en çok beklenen oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077, Google Stadia için de duyuruldu. İşte konu hakkındaki detaylar.

Google’ın yeni nesil oyun servisi Stadia daha çıkmadan geniş bir kütüphaneye kavuştu. Bilindiği üzere Google Stadia, önümüzdeki Kasım ayı itibariyle hizmet vermeye başlayacak. Oyunları bulut servisi üzerinden oynama imkanı sağlayacak olan bu servis, konsolların pabucunu dama atacak gibi görünüyor.

Aylık 9.99 dolar abonelik ücreti ödeyen herkes, Stadia’ya erişim imkanı sağlayacak. Elbette abonelik ücreti haricinde, oyunları satın almak için de ayrı bir bedel ödemeniz gerekecek.

Google, daha önce Stadia için pek çok önemli stüdyo ile işbirliği içerisinde olduklarını açıklamıştı. Görünen o ki bu stüdyolardan birisi de CD Projekt RED. Zira CD Projekt RED tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077’nin Stadia için de geleceği açıklandı.

Bilindiği üzere Cyberpunk 2077, 2020 yılının Nisan ayında raflardaki yerini alacak. Hayli uzun bir süredir yapım aşamasında bulunan oyunda Türkçe alt yazı desteği de yer alacak.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Google’ın Stadia’yı kullanıma sunacağı ülkeler arasında henüz Türkiye yer almıyor. Bu durumun temel nedeni ise Stadia’nın üstün bir internet hızı talep etmesi. Dürüst olmak gerekirse ülkemizdeki internet hızları üzerinden Stadia kullanımı pek de mümkün değil. Elbette Kasım ayına kadar Google’ın karar değiştirmesi de bizler için hoş bir sürpriz olurdu.

İndirime giren Xbox oyunları için tıklayın