Cooler Master yeni kasası MasterCase Pro 6 ile geliyor

case prooo

Bilgisayar bileşenlerinde önde gelen firmalardan biri olan Cooler Master, son kasa modelin MasterCase Pro 6 ile MasterCase ailesine bir ürün daha katıyor.

Son zamanlarda oldukça farklı ürünlerle kullanıcı ailesini genişleten Cooler Master, son ürünü MasterCase Pro 6 ile aileye yeni özelleştirilebilir tarzda bir ürün katıyor.

Cooler Master, son zamanlarda özelleştirilebilir ürünlere çok daha fazla önem veriyor.  FreeForm adı verilen bu konsept, modüler sistemde birden fazla iç ve dış düzene destek sağlıyor. Bunun yanında, sürücü kafesleri kolayca çıkarabilir, SSD’leri  farklı konumlara yerleştirilebilir, büyük sıvı soğutma ürnleri ile ekran kartları kullanılabilir ve kablolarınızı düzenleyebilirsiniz.

Bu yeni ürünün en önemli özelliği ise, ön, üst ve arka kısımlar, metalik gri renkte hayat bulan panellerden oluşuyor.  Cephe, alt kısımdan çıkan  bir LED aydınlatma ile işaretlenmiş. I/O bölümü de üst panelde bulunan bir kapak tarafından saklanıyor.  Ayrıca üretici  soğutma sistemindeki yenilikçili tarzıyla ön plana çıkan bir ürün yapmış durumda. Kasanın dört köşesindeki ince deliklerin haricinde; üst ve ön panellerde paneller ve çerçeve arasındaki boşluğu dolduran küçük boşlukları oluşturan iki katmanlı bir manyetik panelleme donanımı ile hayat buluyor. Çok yönlü sıvı soğutma düzeneği ürünün en önemli özelliklerinden biri olarak söylenebilir.

Ürünün çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili henüz net bir bilgi mevcut değil.

ASRock, yeni anakartıyla oyunculara göz kırpıyor