Çok Satan Lazer Serisi Şimdi Wifi Destekli

brother

Brother Türkiye , geçen yıl satışa sunduğu, çok ses getiren S/B Lazer yazıcı ve çok fonksiyonlu ürün serisine kablosuz özellikli yeni ürünler ekledi.

Yeni HL-1211W , MFC-1911W yazıcıları ve MFC-L2700DW Çok Fonsksiyonlu yazıcısı ( faks özellikli)– özellikle KOBİ ve ev kullanıcılarına uygun olarak tasarlandı. Kaliteyi ve güveni rekabetçi fiyatıyla tamamlayan yeni ürünler, kablosuz bağlantı özelliği ile birlikte geliyor.Brother olarak yeni cihazlarımızı kullanan tüm müşterilerimiz hem kablosuz bağlantı rahatlığı ile baskı yapabiliyor hemde dilerlerse mobil aygıtlar(Akıllı Telefonlar ve Tabletler) üzerinden de Brother’ın iPrint & Scan uygulamasını kullanarak çıkış alabiliyorlar.

brother

Kompakt HL-1211W, MFC-1911W ve MFC-L2700DW S/B lazer yazıcılar, tasarımı, fiyatı ve güvenilirliği ile mükemmel bir baskı çözümleridir. Japonya’da tasarlanan modellerimiz, sağlamlığı ve Brother’ın sorunsuz baskı teknolojisi ile kullanıcılara mükemmel baskı deneyimi sunar.

Serideki geliştirilmiş özellikler arasında yer alan uzun kağıt kılavuzu ile kağıdın yazıcıya eğri girmesi sorununu ortadan kaldırılıyor. Kısa kağıt yolu ve kağıt sıkışmasını önleyen anti curl sistemi ile yazıcılarda kağıt sıkıştırma sorunu en düşük seviyeye indiriliyor. Çift silindirli kağıt alma sistemi ile kağıt, yazıcının içine sorunsuz bir şekilde alınabiliyor. Bunlara ek olarak, kullanıcıların bütçeleride düşünülerek gereksiz maliyetleri önlemek için Brother tüm modellerinde ayrı toner ve drum ünitelerine sahiptir. Böylece biten toner, drum değişikliğine gerek kalmadan yenilenebiliyor.    

Samsung 2015′te Daha Az Telefon Çıkaracak