Her Yöne Dakika Kazanma Fırsatı

vodafone

Vodafone’un geleneksel Yükle Harca Kazan kampanyası yedinci kez başladı. Kasım ayı boyunca Vodafone Faturasızlar hem yüklemelerinin hem de harcamalarının 10 katı kadar her yöne dakika kazanma fırsatı yakalıyor.

Vodafone Türkiye, faturasız abonelerine yıl boyu kazandıran teklifler sunmaya devam ediyor. Vodafone Faturasızlara hem yüklerken hem de harcarken kazandıran geleneksel Yükle Harca Kazan kampanyası yedinci kez Vodafone’lular ile buluşuyor. Kasım ayı boyunca geçerli Yükle Harca Kazan kampanyasında Vodafone Faturasızlar ay boyu yükledikleri veya harcadıklarının 10 katı her yöne dakika kazanma fırsatı yakalıyor.

vodafone1

Kampanyayla Vodafone Faturasız aboneler, yüklediklerinin ve harcadıklarının 10 katı kadar her yöne dakikayı kazanma fırsatının yanında kişiye özel dakika, SMS  ve internet paketlerini de uygun fiyatlarla alabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm bireysel faturasız aboneler, KAZAN yazıp 4455’e ücretsiz SMS göndererek kendilerine özel teklifleri öğrenebiliyor, böylece 10 katı her yöne dakika kazanma şansı yakalıyor.

Microsoft ve Real Madrid’den Yeni Ortaklık