Çocuklarda zeka geliştiren oyunlar (Galeri)

1526892830 AAA MG 5596

#İŞBİRLİĞİ

Oyun zekayı geliştirir mi? Oyun; çocuğa öğretemeyeceğimiz konuları, kendi deneyimleriyle öğrenmesi için en uygun araçtır. İşte sizlere çocuklarda zeka geliştiren oyunlar …

Çocuklarda zeka geliştiren oyunlar adlı başlığın altında 12 oyun topladık. Bu oyunlar sayesinde çocuklar duygu ve düşüncelerini açıyorlar.

Deneme yanılma yolu ile problemlere çözüm getirme ve belirli riskleri göze alma deneyimi kazanıyorlar. Öyle oyunlar var ki çocuklarda zeka geliştiren olarak biliyorlar.

Çocuklarda zeka geliştiren oyunlar

Sizler için çocuklarda zeka geliştiren oyunlar 12 oyunu derledik. Oyunlara ulaşmak için diğer sayfaları ziyaret edin. İlk oyunumuz ile başlıyoruz:

1526892878 1 ZETKA VE ATTENTION BLOCKS

1. ZETKA VE ATTENTION BLOCKS

Uzaysal algı, motor ve el becerileri, el-göz koordinasyonu geliştiren ahşap parçalar ile çocukların hayallerini inşa edebilecekleri, mimari ve mühendisliğe ilgiyi artıracak bir inşa oyunudur. Çocuklar bu oyunda önce geometrinin ve mimarinin temeli olan dengeyi öğrenirler. Özgün çalışmalar ile hayal dünyalarını ortaya çıkarabilecekleri bir yapıya sahiptir. Ustalık becerilerini ve üretken düşünmeyi bir arada kullanarak kendi hayal dünyalarında var olan figürlerin inşasında etkin rol oynar. Odaklanma becerilerini artırarak uyum problemlerini aşmalarına yardımcı olur.