Tivibu, Arçelik ve Beko Smart TV’lerde Yerini Aldı

LG Tivibu 1

İnternete bağlanabilen ve internet üzerinden yayın alabilen yeni nesil akıllı TV’ler için geliştirilen Tivibu Smart TV uygulaması, yeni arayüzleri ile Arçelik ve Beko Smart TV’lerde de yerini aldı.

TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu, sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. İnternete bağlanabilen ve internet üzerinden yayın alabilen yeni nesil akıllı TV’ler için geliştirilen Tivibu Smart TV uygulaması, yeni arayüzleri ile Arçelik ve Beko Smart TV’lerde de yerini aldı.

LG_Tivibu_1

Tivibu Smart TV uygulaması, TV izleyicilerine eğlenceli ve farklı bir seyir deneyimi sunuyor. Arçelik ve Beko Smart TV kullanıcıları, Tivibu’nun bu hizmetiyle 31 adet TV kanalını izleyebilecekler. Bunun yanı sıra TV İzle, Seç İzle, Tekrar İzle, İzleme Listem ve Arama Motoru gibi Tivibu’nun ana fonksiyonlarını deneyimleme fırsatı bulacaklar. Kullanıcılar 3500’ün üzerinde Seç İzle içeriğine kolayca ulaşabilecekleri gibi Tekrar İzle özelliği ile en favori dizi ve programların kaçırdıkları bölümlerini tekrar izleyebilecekler.

İnterneti olan her yeni nesil Arçelik ve Beko Smart TV sahibi, uyelik.tivibu.com.tr/smarttv adresinden Tivibu Smart TV uygulamasına kolayca üye olarak, Tivibu’nun renkli dünyasıyla tanışabilecek. Tivibu Smart TV uygulaması, Arçelik ve Beko’nun 2014 yılı içerisinde satışa sunduğu yeni nesil Smart TV modelleri  dahil olmak üzere bundan sonra tüketicilere sunacağı tüm Smart TV’lerin içerisinde yer alacak. Arçelik ve Beko yeni nesil Smart TV modellerinin, çift çekirdek işlemcisi ile hızlı açma ve kanal değiştirme, ekranın fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşma, akıllı rehber ile içerik arama, akıllı kumanda ile tablet ve telefondan kontrol, Dropbox uygulaması ile bulutta saklanan film-resim dosyalarını geniş ekranda izleme, uydu yayınlarını izlerken diğer kanalı kaydetme gibi birçok yenilikçi özelliği bulunuyor.

HTC One M8 Satışları Şimdiden Düşüşe Geçti