TTNET 4’te 4 Yaptı, Yılı Zirvede Kapattı

TTNET 4’te 4 Yaptı Yılı Zirvede Kapattı manset

TTNET’in 2013 yılı  sonuçları Antalya’da açıklandı. Son 5 yılın en iyi sonuçlarını elde eden TTNET,  4’te 4 yaparak yılı zirvezde kapattı. 

TTNET; 2013 yılı sonuçlarını, 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nda düzenlediği basın toplantısında açıkladı. Toplantıda 2013 yılını değerlendiren TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, başarılı finansal ve operasyonel iş sonuçlarına ek olarak, geçen yıl gerçekleştirdikleri ilkleri, kurumsal sorumluluk projelerini ve yeni projeleri paylaştı. Yılı; genişbant abone sayısı, fiber abone sayısı, Tivibu abone sayısı ve dijital servislerdeki büyüme oranı ile yılı tam dört alanda zirvede tamamlayarak 4’te 4 yaptıklarını söyleyen Kaya, kendilerine güvenerek TTNET’i zirveye çıkaran müşterilerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

TTNET 4’te 4 Yaptı, Yılı Zirvede Kapattı 4

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, Antalya’nın zirve noktası olan Tahtalı Dağı’nda, TTNET’i zirveye ulaştıran 2013 yılı sonuçlarını açıkladı. TTNET’in 2013’te şaha kalktığını ve son beş yılın en başarılı sonuçlarını elde ettiklerini belirten Kaya, “Hedeflerimizin tümüne ulaştık. Genişbant, fiber internet ve Tivibu abone sayılarımızla rekor kırdık. Dijital servislerimizde de yüzde 50’nin üzerinde büyüyerek, 4’te 4 yaptık. Bu sonuçlarımızla yılı zirvede kapattık” dedi.

 TTNET 4’te 4 Yaptı, Yılı Zirvede Kapattı 3

2013’te 321 bin net abone kazanarak, son beş yılın en yüksek abone artışını gerçekleştirdiklerini kaydeden TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, 2013’te 6 milyon 330 bin aboneye ulaşarak genişbant pazarındaki büyümenin lokomotifi olduklarını açıkladı. “Fiber internet abone sayısını 3’e katlayarak 620 bin abonemizi daha fazla hız, daha fazla kapasite ile tanıştırdık. Fiber internet pazarının büyümesine liderlik ettik” diyen Kaya, Tivibu Ev’de 286 bin aboneye ulaştıklarını, Tivibu Cep ve Tivibu Web abone sayısında ise 1,5 milyonu aştıklarını da belirtti.

TTNET 4’te 4 Yaptı, Yılı Zirvede Kapattı 2

Konuşmasında genişbant internet pazarını rekorlarla büyüttüklerini vurgulayan TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, “2013’te şaha kalkan bir TTNET var. Bir yılda 321 bin net abone kazanarak, son beş yılın en yüksek abone kazanımını gerçekleştirdik. 2013’te 6 milyon 330 bin aboneye ulaştık. Sabit genişbant pazarındaki büyümenin ise yüzde 65’i tek başına TTNET’ten geldi. Son beş yılın en yüksek satış rakamı ve net abone kazanımıyla genişbant internet pazarındaki büyümenin lokomotifi olduk. Tüm abonelerimize bize inandıkları, güvendikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

TTNET 4’te 4 Yaptı, Yılı Zirvede Kapattı 1

2013’te ADSL’in yanı sıra, fiber internet alanında da rekorlara imza attıklarını ifade eden Kaya, yıl sonunda fiber internet abone sayısının 620 bine ulaştığını açıkladı. Kaya, “Abone sayımızı 3’e katladık, 620 bin abonemize fiberle daha fazla hız, daha fazla kapasite sunduk. 3. çeyrekte her 5 yeni fiber abonesinden 4’ü TTNET’i tercih etti” dedi.

Televizyonun artık data ve ses gibi TTNET’in ana servislerinden biri olduğunu belirten Kaya, Tivibu ile bu trendin Türkiye’deki öncüsü olduklarını ifade etti. Tivibu gelirlerinin bir önceki yıla göre yüzde 65 oranında arttığını kaydeden Kaya, Tivibu Ev’de 286 bin aboneye ulaştıklarını, Tivibu Cep ve Tivibu Web abone sayısında ise 1,5 milyonu aştıklarını da açıkladı. Kaya, genişbant abone kazanımı, fiberdeki atılımları ve Tivibu’daki heyecan verici performanslarıyla gelirlerini yüzde 11 oranında büyüttüklerini açıklayarak, ”2013’te 3.5 milyar TL’lik ciroya ulaştık” dedi.

F Klavye Zaferi!