CNN+ planlanandan daha erken kapanıyor

CNN+ planlanandan daha erken kapanıyor

CNN, daha önce bildirildiği gibi 30 Nisan yerine, 28 Nisan’da yayın hizmetinin fişini çekti. Şirket, abonelerine e-posta gönderdi ve CNN+ yayınının “28 Nisan’da sona erdiğini” açıkça belirtti. İşte detaylar.

CNN+ hizmeti sadece bir ay önce 29 Mart’ta başlatılmıştı, ancak CNBC’ye göre, canlı ve isteğe bağlı haber programları için ayda 6 dolar ödemeye istekli olan yalnızca 10.000 günlük kullanıcı çekebildi. Yeni CNN başkanı Chris Licht kapatılmayı önlemek için elinden geleni yaptı ancak faydalı olmadı. CNN, projeye yüz milyonlarca dolar yatırdı ve platform içindiğer ağlardan yetenekler topladı. Hizmet kısa ömürlü olsa da, CNN’in kendisi, ağın şovlarının ev sahiplerine yeni roller bulmaya kararlı olduğunu bildirdi.

CNN+ planlanandan daha erken kapanıyor

Discovery CEO’su Jean-Briac Perrette, bir toplantıda, durumun önlenebilir olduğunu belirtmişti ancak beklentilere rağmen yayın akışı kapanacak.  CNN, aboneleri beklenenden daha erken kapatma hakkında bir e-postayla bilgilendirmenin yanı sıra hizmetin yardım sayfasını da güncelledi. Şirket, sayfada tüm abonelerin tam bir geri ödeme alacağını belirtti. CNN+’nın neden kapandığı açıklanmadı, ancak Digital Trends bunun aboneliklerin yeterli gelmediğinden kaynaklandığını belirtiyor. Sebep ne olursa olsun, aboneler dün CNN+’a veda etti ve 28 Mayıs’ta geri ödeme almaya başladılar. Yayın akışı devleri arasındaki rekabet arttıkça platformlar da farklılık yaratmak için daha fazla içerik sunmaya çalışıyor. Bunu başaramayan platformlar da ne yazık ki kapanmak zorunda kalıyor diyebiliriz.

Google Play Store güvenlik listelerini kullanıma sunuyor