CNN Türk’ün iOS uygulaması güncellendi!

cnnturk ios uygulamasi 1

Türkiye’nin en büyük medya kuruluşlarından biri olan CNN Türk’ün mobil uygulaması güncellendi. Hem Android hem de iOS platformlarında olan CNN Türk, iOS uygulamasını geçtiğimiz günlerde güncellendi. Yenilenen CNN Türk uygulamasının detayları ve ekran görüntüleri haberimizde.

cnnturk-ios-uygulamasi-1

Türkiye’nin en köklü ve yaygın haber kaynaklarından biri olan CNN Türk, geçtiğimiz günlerde iOS uygulamasını güncellendi. Hem iPhone, iPad ve iPod cihazlarınıza yükleyebileceğiniz CNN Türk uygulaması, internet sitesini ziyaret etmenize gerek kalmadan haberlere çok hızlı bir şekilde ulaşmanıza olanak tanıyor. Kolay ve hızlı arayüzü ile tüm CNN Türk içeriklerine ulaşabileceğiniz uygulamada aynı zamanda CNN Türk televizyon kanalını canlı izleyebiliyorsunuz. Eğer bulunduğunuz yerde 3G çekmiyorsa veya internet paketiniz yeterli değilse sadece sesli olarak da CNN Türk televizyonunu canlı dinleyebiliyorsunuz.

Kanalda yer alan programlar, yayın akışı, internet sitesinde yer alan haberlere anında ulaşabiliyorsunuz. Programları kaçırdıysanız, programla ilgili videoları da yine uygulama içerisinden izlemeniz mümkün. CNN Türk’ün mobil uygulamasında bizim en çok hoşuma giden konu, kısayollar oldu. Örneğin bir haberi okurken parmağınızı sağdan sola kaydırırsanız sonraki habere, soldan sağa kaydırırsanız önceki habere geçiş yapabiliyorsunuz. Haberlerin yazı boyutunu en rahat görebileceğiniz şekilde ayarlamanız da mümkün. Uygulama içerisinden bildirimleri açarak son dakika haberlerinin telefonunuza bildirim şekilde gelmesini sağlayabiliyorsunuz.

cnnturk-ios-uygulamasi-2

App Store üzerinden CNN Türk uygulamasını ücretsiz olarak indirmek için tıklayın.

Aracınız için en iyi 10 telefon adaptörü!