Mac için en iyi optimizasyon uygulaması olan CleanMyMac X çıktı!

CleanMyMac X

macOS için geliştirilen en iyi optimizasyon ve temizleme aracı olan CleanMyMac, yeni uygulaması CleanMyMac X ile karşımıza çıktı. CleanMyMac X hem yeni tasarımı hem de yeni özellikleri ile dikkat çekiyor.

MacPaw ekibinin macOS için geliştirmiş olduğu CleanMyMac uygulaması yıllardır güncelleme alarak en son macOS sürümleri ile uyumlu hale gelmeyi başarmıştı.

macOS için tartışmasız en iyi optimizasyon ve temizleme uygulaması olan CleanMyMac, bugün yeni sürümü ile karşımıza çıktı.

MacPaw ekibinin CleanMyMac X olarak isimlendirdiği yeni uygulama maalesef ki CleanMyMac 3 sahiplerine ücretsiz olarak sunulmuyor. Ancak geliştirici ekip uygulamanın 3. sürümüne sahip olanlar için yüzde 50 yükseltme indirimi uyguluyor.

CleanMyMac X neler sunuyor?

Uygulamanın yeni sürümü bir önceki sürüme göre 4 kat daha hızlı açılıyor, 2.5 kat daha hızlı tepki veriyor ve tam 5 kat daha fazla temizleme işlemi sunuyor. Uygulamada yeni olarak yer alan Malware temizleme aracı ise Mac’in güvenliğini sağlıyor.

CleanMyMac X

Tek bir tıklama ile tüm cache dosyalarını temizleyen uygulama, macOS’te yüklü olan tüm uygulamaların dil dosyalarını da silerek daha fazla alan açabiliyor.

macOS Mojave nasıl yüklenir?

Uygulamada RAM temizleme özeliği de bulunuyor. 8 GB RAM‘e sahip olan Mac sahipleri bu özellik ile RAM’i temizleyip daha hızlı bir deneyim yaşayabiliyor.

Ücretsiz olarak 14 gün deneme süresi olan uygulamayı buradan indirebilirsiniz.