Çinli teknoloji devinin en güçlü amiral gemisi modeli, kamera özelliklerini deşifre etti

oppo find x6 pro

OPPO Find X6 Pro’nun resmi kamera örnekleri, kamera diyaframı hakkında ayrıntıları gözler önüne seriyor.

Çinli teknoloji devinin en güçlü amiral gemisi modeli, kamera özelliklerini deşifre etti. OnePlus CEO’su bugün OPPO Find X6 Pro’nun düşük ışık kamera örneklerini paylaştı. Find X6 serisi ve OPPO Pad 2 tablet, 21 Mart’ta Çin’de piyasaya sürülecek. Yarın gerçekleşmesi beklenen lansmandan önce marka, Find X6 Pro’nun kamera örneklerini resmi olarak paylaşarak sensör diyaframı hakkında ayrıntıları doğruladı. Ayrıca, önümüzdeki cihaz da efsanevi kamera üreticisi Hasselblad’ın görüntüleme yeteneklerine sahip olacak.

SUPERVOOC

OPPO, Weibo platformunda Find X6 Pro’dan çekilen üç fotoğrafı paylaştı. Tüm üç görüntü, resim netliği konusunda büyük ayrıntılar ve keskinlik gösteriyor. OPPO, yakalanan fotoğrafların EXIF bilgilerini de paylaştı. Manzara çekimi muhtemelen birincil kameradan alınmış ve 23 mm eşdeğer lens ve f/1.8 diyaframa sahip olacak.

Find X5

Çinli teknoloji devinin en güçlü amiral gemisi modeli, kamera özelliklerini deşifre etti

Kartal çekimi EXIF, telefoto lens üzerinde 144mm odak uzaklığı ve parlak f/2.6 diyafram değerleri belirtiyor ve yakınlaştırma muhtemelen dijital olacak. Son üçüncü görüntü, uzun bir optik zoom ile çekilmiş gibi görünüyor ve EXIF, f/4.5 diyafram açıklığıyla 65mm odak uzaklığı okuyor. Ancak, görüntüye bakıldığında, diyafram değeri bir hata olabilir çünkü telefoto lens kesinlikle f/2.6 diyaframa sahip.

Oppo Find X6

EXIF’in diyafram değerlerini doğrulamasının yanı sıra, görüntüler ek ayrıntılar ortaya koymuyor. Find X6 Pro’nun üçlü arka kamera kurulumunun, ultra geniş ve periskop zoom çekimleri için iki SonyIMX890 50MP lens ve 1 inç Sony IMX988 50MP ana sensör içereceği düşünülüyor. Akıllı telefon, MariSilicon X2 ISP ve Hasselblad kamera optimizasyonlarını da içerebilir. Çinli teknoloji devinin en güçlü amiral gemisi modeli, kamera özelliklerini deşifre etti.

Instagram hesabını geri alma 2023! Yeni program