Oppo U3 Resmi Olarak Görüldü

Oppo U3 Resmi Olarak Görüldü

Çinli teknoloji şirketlerinden biri olan Oppo’nun yeni model amiral gemisi telefonu U3 resmi olarak görüldü. Telefonla ilgili bilgiler Oppo’nun sitesinde yer alıyor yani resmi bir sızıntı ve gelecek ay da cihazla ilgili Oppo’nun bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Telefon çok ince bir yapıda ve 4x optik zoom’a sahip. Birkaç hafta önce telefonla ilgili resmi olmayan bilgilere Çinli internet siteleri üzerinde rastlamıştık. Cihaz büyük; ama şirin bir görünüşe sahip.

Oppo’nun en uzun cihazı U3 olacağa benziyor. Telefon 5.9 inçlik ekranının tüm özelliklerinden sonuna kadar yararlanacak. Şimdi telefonla ilgili özelliklere bir göz atalım.

Telefon; 64 bit destekli MediaTek MT6752 yongasetini kullanacak. Zaten MediaTek deyince akla ilk gelen şey octa-core yani sekiz çekirdekli işlemci oluyor.

Oppo U3 Resmi Olarak Görüldü
Oppo U3 Resmi Olarak Görüldü

İşlemcilerin saat frekans hızları 1.7 GHz. Telefonda 2 GB ana bellek yer alıyor. 16 GB dâhili depolama alanı da telefon için ideal gözüküyor. Telefonun kamera performansı ise gayet yeterli olacağa benziyor.

Cihazda 13 megapiksellik bir arka ve 5 megapiksellik de bir ön kamera yer alıyor. Telefonda; Sony IMX124 kamera sensörü kullanılmış. Yeni bilgiler edindikçe bunları sizlerle paylaşacağız.

LG G Flex 2 İle İlgili Bir Video Paylaştı