Google Yöneticisini Öldüren kadın 6 Yıla Mahkum Oldu

2 photos41

Kaliforniya’da bir kadın, 2013 yılında Google yöneticilerinden  Forrest Timothy Hayes’ı aşırı doz eroin vererek öldürmekten suçlu bulundu ve 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2-photos4[1]

Alix Tichelman isimli kadının, Google yöneticisi Forrest Timothy Hayes ile yatında beraber olduğu, ardından Hayes’e aşırı dozda eroin enjekte ettiği ortaya çıktı. Hayes’in ölmek üzere olduğunu gördükten sonra yardım çağrısında da bulunmayan kadının adı, Kaliforniya polis departmanındaki kayıtlarda, şehirdeki hayat kadınları arasında geçiyor. Tichelman ve Hayes’in daha önce de sık sık beraber oldukları anlaşıldı.

Hayes’in ölümünün ardından yatın güvenlik kamerasını bulan polis, Tichelman’ın Hayes’in öldüğünü anladıktan sonra son derece soğuk kanlı şekilde Hayes’in bedeni üzerinden geçip eşyalarını topladığını ve bu sırada şarap içtiği görüntülerle karşılaşmıştı. Kadının ayrıca, yatın dışındaki iskelede dolaşanların, içerideki cesedi görmemesi için perdeleri kapattığı da güvenlik kamerasına yakalanmıştı. Polis sekiz aylık aramadan sonra Tichelman’a ulaşıp tutuklayabilmişti.

 

4G’de Son Durum Nedir?