Çin malı Galaxy S9 satışa sunuluyor!

Ekran Resmi 2017 12 22 10.40.26

Şu aralar teknoloji gündeminin en önemli başlıklarından birisi de Samsung’un önümüzdeki dönemde satışa sunacağı Galaxy S9 modeli diyebiliriz. Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisi modelinin ne gibi özellikler sunacağı şimdiden merak konusu olmuş durumda. Sızdırılan bilgiler doğrultusunda telefonun genel hatları ile Galaxy S8’e benzeyeceğini ve Plus modelinin çift ana kamera ile geleceğini biliyoruz. Bu sızıntılardan yola çıkan VKWorld isimli Çinli akıllı telefon üreticisi, S9 benzeri bir model geliştirdi.

Gerçek Galaxy S9 çıkmadan çakması çıktı

Bilindiği üzere Samsung yeni amiral gemisi modelini önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacak. En azından şimdiye kadar sızdırılan bilgiler bu doğrultuda. Fakat bu kadar uzun süre beklemek istemiyorsanız, o zaman Çinli VKWolrd tarafından üretilen alternatif modele göz atabilirsiniz.

VKWorld tarafından üretilen çakma Galaxy S9, gücünü MediaTek imzalı Helio X30 yonga setinden alıyor. Sistemini 6GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise 128GB. 5000mAh gücünde ortalamanın üzerinde bir pille beslenen telefonun ekranı ise 5.99 inç. 18:9 ekran en boy oranına sahip cihazın son derece makul bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz.

Ekran Resmi 2017-12-22 10.40.43

Bu arada önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenen telefonun 300 dolarlık etikete sahip olacağını da belirtelim.

Bakalım Samsung, Çinli üreticinin bu hamlesi sonrasında herhangi bir talepte bulunacak mı? Bekleyip göreceğiz.

Dikkat! Steam kış indirimleri başladı