Çin malı Galaxy S8 yaptılar!

galaxy s8 11

Galaxy S8’in dış görünümü çok hoşunuza gittiyse ve fiyatına paranız yetmiyorsa üzülmeyin. Çinliler Galaxy S8 tasarımına tıpatıp benzeyen bir telefon üretti. İşte detaylar.

Malumunuz şu aralar tüm teknoloji dünyası Samsung’un 29 Mart’ta tanıtılacak olan yeni nesil amiral gemisi Galaxy S8’e odaklanmış durumda. Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler çerçevesinde konuşacak olursak, S8’in son derece modern bir tasarıma sahip, güçlü bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Tabi tüm bunların yanında acı bir gerçek de var. Galaxy S8 fiyatı.

Galaxy S8’in 800 ile 1000 Euro arasında bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor. Bu da neresinden bakarsanız bakın çok para demek. Yani Galaxy S8 çok hoş bir tasarıma sahip olabilir. Çok güçlü bir cihaz da olabilir. Fakat herkes bu telefonu arzulasa da fiyatından mütevellit sahip olamayacak. Belki birçok çalışanın bütçesi 2500-3000 TL bandındaki bir telefonu öyle böyle kaldırabilir. Fakat iş 4000 TL’nin üzerine çıktımı, işte buna her bütçenin dayanması zor diyebiliriz.

Peki Galaxy S8’in tasarımını çok beğenenler, illaki böyle bir telefonum olmalı diyenler ne yapacak? Galaxy S8 çok pahalı diye üzülmeyin. Çinli kardeşlerimiz bu duruma da bir çözüm buldular. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bu Çin malı Galaxy S8, gerçeğinden zorlukla ayırt edilebiliyor. Yani ortamlarda çıkartıp masaya koyduğunuzda, kimse Çin malı S8 kullandığınızı fark etmeyecektir. Dilerseniz Çin malı Galaxy S8’in görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu S8’in orjinalinden tek farkı, arka taraftaki flaş ve parmak izi okuyucularının tamamen zıt yerlerde olması. Bir de S8’de ses açıp kapama tuşunun altında bulunan Bixby tuşunun bulunmadığını da belirtelim. Bu cihazın Çin’de 100 dolar civarında bir fiyattan satıldığını da dip not olarak söyleyelim. Tabi cihazın performansı hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor.