Çılgın Adam Yardım Almaksızın Kolunun İçine Bir Bilgisayar Yerleştirdi

originalsss

Alman Tim Cannon bir biohackerdır. Biohacker DNA’ları eğlence amaçlı yada kötü amaçlı değiştiren kişi anlamına gelmektedir.  Onun kolundaki çirkin şişkinlik, kendi derisinin altına biyometrik verileri Android cihazlara aktaracak  kocaman bir bilgisayar çipi yerleştirmesinden meydana geldi. Tüm bu veriler ilginç olacaktır fakat Allah bu şişkinlikleri görür.

Çip güvenle muhafaza ediliyor çünkü koruyucu kasa içerisine koyulmuş. Bu cihaz wireless  ile şarz edilen bir  bataryaya sahip, böylece en azından Tim koluna bir şey takıp çıkarmak zorunda kalmamış oldu.original

En çılgın yeri  bu şeylerin hepsinin nasıl yapıldığı. Motherboard ile bir görüşmesinde, onun koluna çipi yerleştirmek için gerekli operasyonu bir doktorun yapmadığını açıklıyor. Çünkü bu delice bir şey. Bazıları “vücut  değiştirme heveslisi ” birinden yardım istemek zorunda kalmak  yerine, bu  gibi şeyleri alınlarının altına da koyuyorlar.

Steve Haworth ismiyle  birisi bu ve benzeri  istekleri meslek olarak yapmaya tutkun bir adam haline geldi. Çünkü Steve tıbbi olarak profesyonel değildi,  anestezi ilacı kullanmaya yetkili değildi.

Açık kaynak kullanarak, Circadia ismini verdiğimiz cihaz 500$ civarında satışa sunuldu. İndirme ise ücrete tabi tutulmadı.