Chromebook Alanlara Google Drive Alanı Bedava

Chromebook 575

Dün yayınlanan açıklamayla Chromebook satın alan kullanıcılara 2 yıl boyunca kullanabilecekleri 1 TB’lık Google Drive alanının hediye edileceği duyuruldu.

Google’ın Chrome OS işletim sistemini kullanarak dosya ve uygulamalarının büyük bölümünü bulut servisleri üzerinde depolayan Chromebook laptoplar her geçen gün pazar paylarını daha da arttırıyorlar. Bugüne kadar ASUS, Samsung, Lenovo ve HP gibi önemli üreticilerin ilgisini çekmeyi başaran Chromebooklar, düşük maliyetli olmaları sayesinde her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşıyorlar.

Chromebook_DG

Özellikle eğitim kurumları ve kurumsal firmalar tarafından tercih edilen Chromebooklar’ı kullanıcılar için daha da cazip hale getirmek isteyen internet devi Google, Chromebook satın almak isteyen kullanıcıları sevindirecek bir açıklama yayınladı. Google tarafından dün yayınlanan açıklamada, firmanın Chrome OS işletim sistemini kullanan laptop satın alan kullanıcılara 2 yıl boyunca kullanabilecekleri 1 TB’lık Google Drive alanının ücretsiz olarak verileceği duyuruldu. Google yöneticisi Alex Vogenthaler tarafından yayınlanan bu açıklamda, yaklaşık 240 dolar değerinde olan bu hediyenin sadece 199 dolar üstü Chromebooklar için geçerliolacağı belirtildi.

Netflix ABD İnternet Trafiğinin Yüzde 35′ini Oluşturuyor