Chromebook Satışları 2017’ye Kadar Üçe Katlanacak

Chromebook Satışları 2017ye Kadar Üçe Katlanacak

Araştırma şirketi Gartner tarafından yayınlanan yeni bir rapor, Chromebook satışlarının 2017’ye kadar neredeyse üçe katlanacağını gözler önüne serdi.

İnternete devi Google‘ın dizüstü bilgisayarlar alanında her geçen gün pazar payını arttırmasını sağlayan Chromebooklar, önümüzdeki dönemde de yükselişini sürdürecek gibi görünüyor. Google’ın Chrome OS işletim sistemiyle çalışmasının yanı sıra, dosya ve uygulamalarının büyük bölümünü internet üzerinde depolamasıyla diğer dizüstü bilgisayalardan ayrı duran Chromebooklar, özellikle düşük maliyetli olmaları sebebiyle kullanıcılardan yoğun ilgi görüyorlar.

Chrmebook

Araştırma şirketi Gartner’in konuyla ilgili yayınladığı yeni rapora göre, önümüzdeki dönemde satışları daha da artacak olan Chromebookların geleceği oldukça parlak görünüyor. Chromebook satışlarının 2014 yılı sonuna kadar 5.2 milyona ulaşacağını belirten araştırma şirketi, 2017 yılına gelindiğinde bu rakamanın neredeyse üçe katlanacağını ve 2017 yılında satışların 14.2 milyonu bulacağını açıkladı. Gartner tarafından yayınlanan bu yeni rakamlar, başta Acer olmak üzere Chromebook üreten firmalar için oldukça umut verici görünüyor.

FIFA 15 Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı