ChatGPT artık resmi bir iPhone uygulamasına sahip

ChatGPT artık 11 ülkede daha mevcut

ChatGPT piyasaya sürüldüğünden beri ciddi anlamda ilgi gördü, şimdi ise bir iPhone uygulaması bile mevcut. İşte tüm detaylar.

OpenAI, iOS için ücretsiz bir ChatGPT uygulaması başlattı. Bu, uygulama için ilk resmi akıllı telefon uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.  Şimdilik yalnızca ABD’de mevcut, ancak şirket “önümüzdeki haftalarda” ek ülkelere yayılacağını söylüyor.

OpenAI’nin uygulaması, özellik açısından, ChatGPT web sitesine çok benziyor ve davranıyor. Ayrıca, ChatGPT Plus aboneleri için standart ve GPT-4 dil modelleri arasında geçiş yapmanın yanı sıra konuşma geçmişine verileri dışa aktarmaya ve konuşmaları silmeye veya yeniden adlandırmaya olanak tanıyor. Ancak, canlı web erişimi de dahil olmak üzere şirketin yakın zamanda piyasaya sürdüğü eklentiler mevcut olmayacak.

ChatGPT artık resmi bir iPhone uygulamasına sahip

OpenAI, Android kullanıcılarının da yakında bu tarz bir uygulamaya erişeceğini öne sürüyor çünkü şirket “Sıra sizde!” sloganını paylaştı. Ek olarak, App Store sürümü şu anda yalnızca iPhone için yapılmış durumda, bu nedenle iPad kullanıcılarının ya ChatGPT web sitesine bağlı kalmaları ya da garip bir şekilde tablet boyutuna yükseltilmiş iOS uygulamasını kullanmaları gerekecek. Chatbox piyasaya sürüldüğünden beri hem çok seveni hem de bir çok karşı çıkanı oldu. Ancak uygulama hayatımızda kalmaya devam edecek. Her platform da kendi versiyonunu sunmaya başladı denebilir. Bu kapsamda artık yapay zeka hayatımıza tamamen girdi diyebiliriz.

Google kullanıcıları zor durumda kalabilir! İşte detaylar!