CES 2022, COVID-19 yüzünden bir gün erken sona erecek

CES 2022, COVID-19 yüzünden bir gün erken sona erecek

Birkaç şirket önümüzdeki hafta CES için planlarını tamamen iptal ettikten sonra, gösteriyi yürüten organizasyon bugün etkinliğin bir gün erken kapanacağını duyurdu. İşte detaylar.

Tüketici Teknolojileri Derneği (CTA), CES 2022’nin şimdi 5-7 Ocak’ta “uygulanan mevcut sağlık protokollerine ek bir güvenlik önlemi olarak” uygulanacağını söyledi. 3 ve 4 Ocak, basın toplantılarının ve önemli konuşmaların gerçekleştiği medya günleri olacak. Protokoller, yüz yüze etkinliklere katılmak için maskeler ve aşı kartlarını gerektirecek. CTA ayrıca kısa süre önce, rozet alımında Abbott BinaxNOW COVID-19 testleri sağlayacağını duyurdu. Dernek, katılımcılardan bir CES mekanına girmeden 24 saat önce hızlı bir testi tamamlamalarını istedi.

CES 2022, COVID-19 yüzünden bir gün erken sona erecek

Bir kişi CES alanındayken semptomlar yaşarsa, CTA onlara test için bir ilk yardım istasyonuna rapor vermelerini isteyecek. Organizasyon ayrıca, Las Vegas’tan ayrılmadan önce varış yerlerinde tüm katılımcılar için PCR testleri sağlayacağını söyledi. Etkinlik Covid 19 salgınının yeni varyantı yüzünden bir gün erken sona erecek. Tüketici Teknolojileri Derneği (CTA), CES22’nin şimdi 5-7 Ocak’ta “uygulanan mevcut 20 sağlık protokollerine ek bir güvenlik önlemleri olarak” uygulanacağını söyledi. 3 ve 4 Ocaklar, basın toplantılarının ve önemli kısımların tarihi olacak. Microsoft daha önce etkinlikten çekildiğini duyurmuştu. Salgının çoğalmasıyla bir çok şirket de etkinliğe katılmayacağını duyurdu. Tüm bunların sebebi Omicron varyantının tahmin edilenden daha hızlı yayılması diyebiliriz. Neticede etkinlik de erken sona erecek.

OnePlus 10 Pro gizemli bir detayla ortaya çıktı: Kimse anlam veremiyor (Video)