Samsung Galaxy S3 Kullanıcılarına Müjde!

galaxy s3 android jelly bean

Samsung, dünya çapında 50 milyon adetten fazla satış yapan telefonunu unutmadı ve cihaz sahiplerini sevindirecek önemli bir uygulamaya imza attı.

Dünya tarihinin en çok satan akıllı telefonlarından biri konumunda bulunan Galaxy S3, Koreli üretici Samsung’un yüzünü defalarca kez güldürmüştü. Samsung, sonunda Galaxy S3’e gerekli yazılım desteğini vererek, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemini dağıtmaya başladı. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan ROM’dan sonra, dün itibariyle, Birleşik Krallık’taki bazı servis sağlayıcılar ile işbirliği yapılarak, telefonlara güncelleme sunuldu. Android Central’ın haberine göre Kasım ayı içerisinde, Dünya çapındaki Galaxy S3 kullanıcılarının da Android 4.3 Jelly Bean’e kavuşması bekleniyor.

Android 4.3, cihazın grafik yongasını destekleyerek, oyunlarda ciddi performans artışları sağlıyor. Bazı uygulamalar çalışırken ekranda oluşan donmalar, asgari seviyeye iniyor. Ayarlar menüsü zenginleştirilmiş ve yeni seçenekler eklenmiş. Belki de en önemlisi, Galaxy S3 de, Gear Smart Watch desteğine kavuşmuş.