Gençlerin Kafasına Göre Sonbahar Fırsatları

vodafone1

Vodafone FreeZone, bu sonbaharda da gençleri yepyeni fırsatlarla buluşturuyor. FreeZone’luların sonbahar döneminde birbiri ardına yakalayacağı fırsatlar kapsamında bedava sinema ve konser biletlerinden gala davetiyelerine, FilmEkimi ayrıcalıklarından Avrupa’da özgürce gezmek için Interrail biletlerine birçok farklı seçenek yer alıyor.

Vodafone FreeZone, 25 yaş ve altı gençlere yepyeni özgürlük alanları yaratmaya devam ediyor. Gençlerin özgürce, içlerinden geldiği gibi yaşamak için etraflarındaki zorunlulukları esnetmeye çalıştıklarından hareket eden Vodafone FreeZone, “Hayatta türlü zorunluluklar olabilir ama Vodafone FreeZone’la sıkıntı yok, kafana göre yaşaman için yanındayız” diyor.

Vodafone FreeZone fırsatlarını takip eden gençler, FreeZone konserlerinde kafalarına göre eğlenme, Filmekimi’nde usta yönetmelerin filmlerini izleme, Interrail’le özgürce seyahat etme şansı yakalayacak. Okula dönüş döneminde gençlere birbiri ardına müzik, sinema, seyahat ve alışveriş alanlarında yeni fırsatlar sunan Vodafone FreeZone’nun ilk sürprizi #KafamaGöre hashtag’i ile duyurulan ve FreeZone için bestelenip seslendirilen “Kafama Göre” şarkısı oldu.

vodafone

Kafasına göre eğlenmek isteyen gençlere FreeZone Konserleri’ne binlerce hediye bilet

Freezone’un sosyal medya hesaplarını takip eden Vodafone FreeZone’lu gençleri ilk olarak  İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir ve Bursa’da yapılacak Vodafone FreeZone konserlerine binlerce hediye bilet kazanma şansı bekliyor. FreeZone’luların katılmak istediği konser için BILET yazıp boşluk bırakarak konseri izlemek istedikleri ilin adını yazması ve 1001’e SMS göndermesi yeterli.

Türkiye’nin en büyük sinema kampanyası Filmekimi’ni de kapsıyor

Vodafone FreeZone’lular için Türkiye’nin en büyük sinema kampanyası, Ekim yayında 8 ilde gerçekleşecek Filmekimi Sonbahar Film Haftası’nda da sürecek. Sinema konusunda ahkam kesmek isteyen FreeZone’lulara Filmekimi’nde bir bilet aldıklarında aynı seans için anında bir bileti hediye edecek. Bunun için FreeZone’luların FILMEKIMI yazıp 6666’ya SMS göndermesi yeterliyken, FreeZone sosyal medya hesaplarını takip edenler de ayrıca hediye bilet şansını yakalayacak.

FreeZone’lu gençlere özel Interrail kampanyası

Interrail kampanyasıyla yüzlerce gencin Avrupa’yı gezme hayalini gerçekleştiren Vodafone FreeZone, Ekim ayı boyunca sosyal medya hesaplarını takip eden şanslı gençlere, bir arkadaşlarıyla birlikte Avrupa’da 20’yi aşkın ülkede kafalarına göre gezme fırsatı verecek hediye Interrail biletleri sunacak.

Yaratıcılılıklarını konuşturan gençlere Kristal Elma Future Kampı katılımı hediye!

Vodafone Freezone sosyal medya hesaplarını takip eden FreeZone’lulara, 26. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’ndeki 17-19 Eylül arasında yapılacak olan Gençlik Future Eğitim Kampı’na katılma fırsatı yakalıyor. Reklam, pazarlama ve iletişimin liderlerini gençlerle buluşturan etkinlik boyunca FreeZone’lu gençleri hediye 1 GB internetten, kapanış partisi giriş biletlerine gençlerin kafalarına göre kullanabilecekleri bir çok fırsat bekliyor olacak.

Vodafone FreeZone Esnek Tarife ile avantajlı fiyatlarla iletişim

Bu fırsatların yanı sıra Vodafone FreeZone’lular iletişim ihtiyaçlarını da kullanımlarına ve kafalarına göre şekillendirdikleri dakikası, SMS’i ve interneti esneyen Esnek Tarife ile avantajı bol tarife, paket ve akıllı telefon fırsatlarında da yararlanmaya devam edecekler.

Assange’den, Google’a Ağır Suçlama!