Bu Apple Watch 4 tam 230 bin TL!

caviar apple watch 4

Genel olarak akıllı telefonlar üzerine yaptığı mücevher süslemeleriyle bilinen Caviar şimdi de Apple Watch 4 için bir kreasyon tasarladı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon fiyatlarının artık uç noktalara dayandığını düşünüyor olabilirsiniz. Fakat bir akıllı telefon için bundan çok daha fazlasını ödemeyi gözden çıkaranların varlığı da bir gerçek. İşte bu kişiler için Caviar gibi mücevher firmaları tarafından tasarlanmış olan özel cihazlar mevcut.

Aslına bakılırsa cihazların teknik donanımında bir değişim yok. Fakat dış tasarımı tamamen lükse dönük olarak yeniden yorumlanıyor.

Ev fiyatına Apple Watch 4 satıyorlar!

Caviar’ı genel olarak iPhone modelleri üzerine yaptığı tasarımlar ile tanıyoruz. Fakat ünlü mücevherat firmasının bu seferki durağı Apple Watch 4 oldu. Apple’ın yeni nesil akıllı saat modelini adeta baştan yorumlayan Caviar, ortaya göz alıcı bir tasarım çıkardı.

Caviar müşterilerine iki farklı Apple Watch 4 modeli sunuyor. Bu modellerden ilki elmaslarla süslü, saf altın kaplamalı Apple Watch 4. Fiyatı 43.850 dolar olarak belirlenmiş. Yani güncel kur oranlarıyla yaklaşık olarak 230.000TL’lik bir etikete sahip.

Eper elmaslar zevkinizi yansıtmıyorsa o zaman daha sade bir model de seçebilirsiniz. Fakat bu model için de 37.650 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. Neresinden bakarsanız bakın, Caviar logosu taşıyan bir Apple Watch için ufak bir servet ödemeniz gerekecek. Bu arada dip not olarak belirtelim. Caviar bu saatleri özel sipariş üzerine üretiyor.

iPhone XS ve XR Türkiye’de satışa sunuldu!