Caviar iPhone 13 için kolları sıvadı

caviar

Akıllı telefon modellerini kıymetli metaller ve taşlarla süslemesi ile ünlü olan Caviar şimdiden iPhone 13 için kolları sıvadı. İşte detaylar.

Eğer akıllı telefon sektörüyle biraz ilgiliyseniz Caviar ismini mutlaka duymuşsunuzdur. Bilmeyenler için hatırlatalım. Caviar aslında Rusya merkezli bir mücevher şirketi. Fakat bu şirketin akıllı telefon sektöründe hayli duyulmuş olmasının sebebi bu değil.

Caviar, Premium düzeyindeki modelleri kıymetli taşlar ve metallerle süsleyerek satışa sunmasıyla ünlü bir şirket. Nitekim bu şirket şimdilerde iPhone 13 için hazırlıklar yapmaya başlamış durumda.

Caviar iPhone 13 için kolları sıvadı

Yeni iPhone modellerinin çıkışına takribi olarak 3 aylık bir süre kaldı. Muhtemelen bu süre değişiklik gösterebilir. Fakat yeni iPhone modellerinin son çeyrekte çıkması kesin diyebiliriz.

Caviar da 3 ay sonra çıkacak olan iPhone modelleri için 2 farklı konsept tasarlamış. Bu konseptlerden biri genellikle uzay endüstrisinde kullanılan karartılmış titanyum.

Eğer karartılmış titanyum ile kaplı bir iPhone 13 satın almak isterseniz 12.750 dolar civarında bir ödeme yapmanız gerekiyor.

Yok ben klasik takılmayı seviyorum 7 mikron kalınlığında altın kaplama benim için kafi derseniz o zaman 14.290 dolar ödemeniz gerekecek.

Caviar’ın bu konseptleri sipariş üzerine hazırladığını da hatırlatalım. Yani rastgele bir dükkana gidip de Caviar imzalı bir iPhone almanız mümkün değil. Dip not olarak belirtelim. iPhone 13 modelleri tasarım olarak iPhone 12 ile aynı çizgide olacak.

Samsung Galaxy M22, Bluetooth sertifikası aldı işte detaylar