Cardi B çocuklarına servet değerinde hediye aldı!

Cardi B çocuklarına servet değerinde hediye aldı!

Cardi B, dördüncü yaş günü için kızına 50.000 dolar hediye etti. Ancak ünlü şarkıcı bundan önce çocuklarının lüks içinde yaşamalarını istemediğini söylemişti.

Cardi B bu açıklamanın ardından çocuğuna aldığı hediyenin fiyatı sebebiyle tepkiyle karşı karşıya kaldı. Eşi Offset ile iki çocuğu paylaşan 29 yaşındaki rapçi, Vogue Singapore dergisinin Temmuz/Ağustos sayısı için yaptığı röportajda çocuklarına nasıl alçakgönüllülük ve iş ahlakı aşıladığını anlattı. “Asla rahat hissetmemeleri gerektiğini bilmeleri gerekiyor” ifadelerini kullanan şarkıcı aldığı hediye ile şaşırttı.

Cardi B çocuklarına servet değerinde hediye aldı!

Genç şarkıcı, “Mücadelenin nasıl bir his olduğunu asla bilemeyecekler, bu yüzden savaşmak zorunda olmayabilirler” ifadelerini de kullanmıştı. Amerikan rapçi özellikle son yıllarda ABD’de ve dünyada en çok dinlenen rapçiler arasında yer alıyor.

“Çocuklarımın durumu iyi olsa da, bir şeyler için çalıştığınızda ve başardığınızda bunun daha fazla saygı gördüğünü bilmelerini istiyorum” diyen şarkıcı aldığı hediye ile bu durumun tam tersini yapmış gibi. Hayranlar, Cardi B ve Offset, kızları Kulture’nin dördüncü doğum gününü 50.000 dolar nakit vererek kutlamadan birkaç gün önce yayınlandığı için rapçinin yorumlarının samimiyetini sorguluyor. Hediye ise şu şekilde ortaya çıktı. Cardi, kızına elinde ne olduğunu sorduktan sonra, Kulture, Sayfa Altı’ya göre bir milyon dolarlık argo olan bir “bilet” tuttuğunu söylüyor. Ünlü şarkıcı bu ifadeleri bir kaç gün olsa kullanmasa bir sorun olmayacaktı diyebiliriz.

Lenovo, Güvenlik Açığı olan 70 dizüstü bilgisayar modeliyle ilgili Güvenlik Uyarısı yayınladı