Capcom Oyunseverlerden Özür Diledi

Capcom Devam Oyunlari Icin Sart Koydu

2013 yılı başında resmi olarak duyurduğu yeni oyunu Deep Down’ı bir türlü piyasaya süremeyen Capcom, yaşanan gecikme için kullanıcılardan özür diledi.

Street Fighter, Resident Evil ve Devil May Cry gibi klasikleşmiş serileri oyun dünyasına Japon teknoloji devi Capcom, yeni ücretsiz oyunu Deep Down‘ı duyurarak oyunseverleri heyecanlandırmayı başarmıştı. Ancak oyunun sürekli ertelenmesi ve bir türlü hazır duruma gelmemesi bu heyecanı zamanla hayal kırıklığına ve hatta öfkeye döndürdü.

Deep-Down-1-1280x720

İlk olarak 2013 yılı başında PlayStation 4’ün yanı sıra resmi olarak duyurulan Deep Down‘ın, Sony’nin geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürdüğü yeni nesil konsolu PlayStation 4’ün yanı sıra satışa sunulması bekleniyordu. Yeni oyununu bu tarihe yetiştiremeyen Capcom yayınladığı açıklamayla oyunun ertelendiğini duyurdu ve oyunun beta sürümünün PlayStation 4’ün Japonya’daki çıkışına yetiştirileceğinin sözünü verdi. Ancak stüdyo sözünü bir kez daha tutamadı ve PlayStation 4’ün Japonya’da satışa sunulduğu Şubat ayında da oyunu yayınlamadı.

Tüm bunların üstüne bir de 2014 yılının sonuna gelinirken Deep Down hala yayınlanmamış olunca oyunseverlerin Capcom‘a tepkisi iyice arttı. Tüm bu ertelemeler sonrası bir açıklama yayınlama ihtiyacı duyan Capcom, yaşanan gecikme için kullanıcılardan özür diledi ve oyunu 2015’te piyasaya sürmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Huawei Ascend P8 Gün Yüzüne Çıktı